Екипе Црвеног крста свакодневно на терену
6. новембра 2019.
Радници “Хамеума” уређују паркове
6. новембра 2019.
Прикажи све

Вече са посебним расположењем и енергијом

Баш као што су и обећали, чланови Књижевне омладине Прокупља, приредили су љубитељима писане речи и рок музике, једно незаборавно вече, које ће сви памтити по томе што је одисало другачијом, посебном енергијом и атмосфером.

-Овој вечери смо сви заједно дали посебан печат. Бројна публика овде, сложила се у томе да је све било прелепо, уживали су сви подједнако и у нотама и у стиховима. Добро је што се организатор сетио, да у част познатог извођача Милана Младеновића, осмисли и приреди овакав сусрет публике и извођача, сложили су се учесници програма.

У овој тематској вечери, која је организована поводом 25 година од смрти поменутог стихотворца, под називом „Сутра је оно што ће бити ко зна када“, на велико задовољство публике, чуле су се и његове песме, које је некад изводио са својом рок групом ЕКВ. Десет његових песама извели су Тамара Костић и Милош Стојиљковић, који су и били задужени за музички део вечери.

Надахнути стиховима фронтмена ЕКВ, чланови Књижевне омладине, казивали су и своје стихове, тражећи у њима начин који ће потврдити „да једино он промени свет до краја песме“. То су учинили Маша Спасић, Лука Миловановић, Ивана Ђурковић, Мирјана Ранђеловић, Кристина Милошевић, Милош Стојиљковић и Тамара Костић.

 

Величина слова: