Завршени Дани акредитације у Дому здравља
28. марта 2018.
Прокупље међу првим општинама у игри „Узми рачун и победи 2018.“
29. марта 2018.
Прикажи све

Велики успех Дома ученика на Домијади 2018.

Уз учешће 600 средњошколаца из 14 домова ученика средњих школа југоисточне Србије у Пироту је одржана 23. по реду културно уметничка Домијада.

Осим такмичара из Ниша, Књажевца, Врања, Лесковца, Зајечара, Црне Траве, Сурдулице, Алексинца и других општина учествовало је и 50 корисника прокупачког Дома ученика средњих школа.

Прокупачки средњошколци су заузели прва места на изложби ученичких радова у области ликовне уметности, примењене уметности-костимографији, за најбољу женску улогу у категорији драмског приказа и поетског приказа док су у фолклору заузели треће место.

-У укупном пласману, од 14 ученичких домова, заузели смо четврто место. Својим наступима одушевили смо све посетиоце ове манифестације, изјавила је директорка Дома ученика средњих школа у Прокупљу Јелена Вуковић додавши да су они на Домијади представљали и Општину Прокупље.

Према њеним речима прокупачки Дом ученика ће 14.априла бити домаћин 23. спортске Домијаде на којој се очекује учешће око  600 средњошколаца из свих домова  југоисточне Србије.

-Припреме за ове сусрете трају већ неколико месеци. Надам се да ћемо  као домаћини оправдати поверену нам организацију  и да ћемо, осим наше  установе, у најбољем светлу репрезентовати и наше Прокупље, изјавила је  Вуковић.

Величина слова: