Počela rezidba vinove loze
20. februara 2018.
Promocija novog „Toka“
20. februara 2018.
Prikaži sve

Visok procenat naplate potraživanja za utrošenu vodu

Iz Javnog komunalnog preduzeća “Hameum” Prokuplje saopštavaju da je u prošloj 2017. godini  ostvaren visok procenat naplate isporučene vode, kako fizičkim tako i pravnim licima.

Pored građana koji redovno izmiruju svoje obaveze, izvestan broj potrošača izmirio je svoja dugovanja na osnovu sklopljenih sporazuma, a preduzeće je koristilo dostupne i prihvatljive zakonske regulative i postupke prinudne naplate radi regulisanja obaveza. Na osnovu analiza, prosečna naplata iznosi 92 odsto, što se odnosi i na fizička i pravna lica.

-Građani su maksimalno ozbiljno odreagovali na naše apele za izmirivanje dugovanja i pokazali visok stepen savesti. Upravo, to je i doprinelo da poboljšamo kvalitet usluga. Trudili smo se da svaki prijavljeni problem sagledamo u što kraćem roku, izađemo na teren i saniramo prijavljene probleme na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, rekao je direktor JKP “Hameum” Predrag Jovićević i istakao da je najvažnija komunikacija sa građanima i blagovremeno reagovanje na njihove potrebe.

Ovom prilikom Jovićević se zahvaljuje svojim sugrađanima na ukazanom poverenju i redovnom izmirivanju obaveza.

Veličina slova: