Стигле пензионерске картице
27. јуна 2018.
Светоплички сабор у Конџељу на Видовдан
27. јуна 2018.
Прикажи све

За љубитеље фолклора, глуме и поезије

За наступ Културно уметничког друштва „Абрашевић“ увек се тражила карта више.Тако је било и синоћ, посебно зато што су на сцени прокупачког позоришта, играли и певали најискуснији чланови овог ансамбла, ветерани. У њиховом добром расположењу и одличној игри гледаоци су уживали, а цео концерт је био само тренутак, који ће како кажу памтити до следећег, који већ жељно ишчекују.

   

На овом шаренилу од музике, песама и игара, можемо да захвалимо организатору Културног лета Дому културе, које се ове године одвија под слоганом „Слободан ударац за културу“.

Да организатор мисли на све, па и на оне који ипак највише воле позориште и глумце на сцени, показао је тако што је у госте довео позориште из Димитровграда. Они су за Прокупчане играли „Малог принца“ у коме је уживала углавном најмлађа публика.

Вечерас у Културном лету, прокупачки Дом културе ће угостити и  песникињу из Алексинца  Александру Павловић, која  ће овдашњим љубитељима писане речи представити своју збирку прича „Лица“ у 19 сати у клубу ове установе.

Величина слова: