Подела пакета са храном на сеоском подручју
8. јуна 2018.
Корисници Дома старих посетили Нишку Бању
11. јуна 2018.
Прикажи све

Заједнички концерт ученика и наставника Мизичке школе

После маестралног концерта награђених ученика Музичке школе „Корнелије Станковић“, који је недавно одржан у галерији „Божа Илић“, љубитеље класике, очекује још један такав концерт. Овога пута Прокупчанима ће се 13.јуна у 19. сати у Дому културе представити заједничким снагама и наставници и ученици ове, сасвим сигурно најнаграђиваније музичке школе у Србији.

-Позивамо све да дођу и уживају на једном месту у музици, коју ће ретко где моћи да чују на једном месту. Обећавамо да ће бити величанствено као и увек, јер овим концертом обележавамо и званичан крај ове школске године, поручио је директор Музичке школе „Корнелије Станковић“ Владимир Дробњак.

Он је још једном, са великим и видним задовољством похвалио све ученике, пожелео им да следеће године буду још успешнији и нагласио да се веома поноси успесима које су остварили у овој школској години.

-Освојили су 43 награде и четири похвале на различитим нивоима такмичењима. Исто толико пута су на најбољи и најлепши начин представили своју школу и град. О њима се причало, прича се и причаће се где год се појаве. Наша обавеза је само да их и убудуће подржавамо и подстичемо, јер је Прокупље град, који итекако има чиме да се похвали и такмичи, нагласио је Дробњак.

У Музичкој школи „Корнелије Станковић“ ове године је уведено и припремно одељење за узраст од пет до седам година. Упис у наредну школску годину на шест одсека ове школе је 14. и 15. јуна.

Величина слова: