Dom zdravlja dobio dodatne doze vakcina protiv gripa
19. decembra 2019.
Besplatni preventivni pregledi u nedelju
20. decembra 2019.
Prikaži sve

Završava se rekonstrukcija vodovodne mreže u Ulici Nikodija Stojanovića Tatka

Zahvaljujući izuzetno povoljnim vremenskim uslovima, radovi na infrastrukturi u gradu i okolnim selima se ne prekidaju. Tako se privodi kraju rekonstrukcija vodovodne mreže u Ulici Nikodija Stojanovića Tatka, a radove su danas obišli član Gradskog veća za infrastrukturu Žarko Koprivica i izvršni direktor Javno-komunalnog preduzeća “Hameum” Bojan Nikolić.

Koprivica je izjavio da se povoljni decembarski dani, koriste da se završe započeti radovi.

-Ako nas vreme posluži, već naredne nedelje počeće radovi na asfaltiranju dela Ulice Miloša Obilića, od kraka Ulice Nikodija Stojanovića Tatka do Ratka Pavlovića Ćićka. Nakon rekonstrukcije vodovodne mreže u Ulici Cara Lazara, u dužini od 160 metara, biće obavljeno i asfaltiranje, i to od Ulice Generala Tranijea do Miloša Obilića, rekao je gradski većnik Žarko Koprivica.

Bojan Nikolić je kazao da je, radi poboljšanja vodosnabdevanja u ovom delu grada, bilo neophodno izvršiti rekonstrukciju vodovodne mreže.

-Tokom radova, zamenjene su PVC cevi polietilenskim, postavljeni novi priključci i izvršeno baždarenje vodomera, izjavio je on i dodao da su sredstva za ove radove, u iznosu od 371.000 dinara, izdvojena iz lokalnog budžeta.

Veličina slova: