Одржан састанак Савета Топличког округа
14. априла 2015.
Почиње фестивал дечије радости
16. априла 2015.
Прикажи све

Асфалтира се улица Краљевића Марка


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

         k_marka                 k_marka1

Јавно предузеће за урбанизам и уређење Општине Прокупље започела је радове на завршној фази асфалтирања улице Краљевића Марка,која је након реконструкције водоводне и канализационе мреже у прилично лошем стању.

У оквиру почетне фазе замењена је постојећа подлога у дужини од 130 метара и постављен асфалт од раскрснице улице 21. српске дивизије до раскрснице са улицом Кнез Михајловом. Према речима директора Јавно предузеће за урбанизам и уређење Општине Прокупље Новице Радосављевића,од следеће недеље радиће се и други део ове улице на потезу од раскрснице са улицом Кнез Михајловом до раскрснице са улицом Бате Стефановића.

 – Овим радовима започињемо сезону реконструкције градских улица,мада је јавна набавка за извођача завршена још прошле године,сада су се стекли услови за завршетак радова на овој улици,који износе око 5,5 милиона динара,рекао је директор Радосављевић и додао да ће радови бити настављени након завршене јавне набавке за ову годину,када ће се приступити крпљењу рупа,као и санирању макадамских путева који су знатно оштећени током поплава на територији општине Прокупље. Према његовим речима,у плану је комплетна реконструкција још десетак градских улица,а кренуће се од улице Вељка Влаховића која је у најлошијем стању.  

Величина слова: