Kredit za ugalj i ogrevno drvo
19. oktobra 2017.
Audicija za nove „Sanjalice“
23. oktobra 2017.
Prikaži sve

Asfaltirana Mišarska ulica


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

misarska

Završeni su radovi na asfaltiranju još jedna ulica  Đurevačkom naselju u Prokuplju. Reč je o Mišarskoj ulici   u dužini od 140 metara ,a vrednost  kompletne izgradnje  iznosi 2,1 milion dinara. 

Ova ulica jedna je u nizu koje su tokom ove godine asfaltirane sredstvima iz budžeta Opštine Prokuplje,a kako navode žitelji ovog najvećeg prokupačkog naselja,dočekali su da nakon više decenija dobiju asfalt.

misarska1 misarska222

-Moji drugari iz ulice i ja jedva smo dočekali da nam asfaltiraju ulicu. Mnogo dece ovde živi,vozimo bicikl,igramo fudbal,jurke,posle škole mnogo vremena provodimo igrajući se. Sada nam je sve mnogo lakše i lepše,kazao je Pavle Stanojević .

I stariji stanovnici Mišarske izrazili su veliko zadovoljstvo zbog boljih uslova za život u njihovom naselju. Ovde su ljudi lepo uredili svoja dvorišta,okućnice,sada sa asfaltiranim ulicama kompletno naselje izgleda mnogo uređenije i lepše.

Veličina slova: