Представа и филмови у Дому културе
9. јануара 2018.
Кратак прекид струје због радова
11. јануара 2018.
Прикажи све

Изложбена продаја новогодишњих честитки


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Cestitke-za-ng_n

Изложба новогодишњих честитки, које су у оквиру музејских радионица у току месеца децембра, сада већ прошле године, стварали ученици прокупачких основних школа, биће отворена у петак 12. јануара у 12 часова у галерији „Божа Илић“.

-Изложба ће бити продајног карактера и трајаће до 15 часова. Новац од продатих честитки ученици другог разреда свих прокупачких школа, који су их и правили, уручиће својој другарици Николини Јосић, како би јој макар мало олакшали лечење. Они имају велика срца и најлепше жеље за своју другарицу, па су зато дуго и вредно радили у радионицама, које смо рганизовали код њих у школама, рекла је виши музејски водич Маријана Остојић.

Она је овом приликом позвала све малишане, али и њихове старије другаре да посете галерију и купе честитке које касније могу да поклоне онима које воле.

-Ова изложба је већ постала традиција.Девету годину заредом ми се дружимо са нашим драгим и најмлађим суграђанима. Они уживају у прављењу својих малих уметничких дела и на њима показују своју маштовитост и таленат, истакла је Остојић и нагласила да уколико неке честитке не буду продате, учесници ове велике заједничке изложбе ће их поклонити Николини.

У овој продајној новогодишњој изложби, која ће бити отворена у петак 12. јануара у 12 часова у галерији „Божа Илић“, својим радовима учествоваће преко двеста прокупачких основаца.

 

 

Величина слова: