Европска омладина против дискриминације
27. марта 2014.
Почео шести ФЕДЕС
8. априла 2014.
Прикажи све

Асфалтирање улице у Јабукару


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Јавно предузеће за урбанизам и уређење Општине Прокупље приводи крају реконструкцију улице Иван Горан Ковачић у прокупачком насељу Јабукар. Општина као оснивач овог предузећа обезбедила је средства за реконструкцију  улице у вредности од 2.300.000,00 динара,преко Министарства за локалну самоуправу.

DSC_7060

 У току су радови који претходе асфалтирању улице,а то подразумева прилагођавање водоводне и канализационе мреже,односно комплетну инфраструктуру,како би се дошло до фазе асфалтирања. Извођач радова је предузеће АБМ „Путоградња“ Мрамор,које је изабрано као најповољнији понуђач у јавној набавци.

DSC_7063(1)   DSC_7065

 У складу са планом јавних набавки и договора са оснивачем нашег предузећа,изабрали смо и најповољнијег понуђача за одржавање јавне расвете. То је предузеће „Јефтовић доо Бор,а припремамо и јавну набавку за одржавање вертикалне и хоризонталне сигнализације,казао је директор ЈП за урбанизам и уређење Општине Прокупље Новица Радосављевић.

DSC_7061

 

Величина слова: