Јесења изложба слика
20. октобра 2017.
Радницима понуђена алтернативна решења
24. октобра 2017.
Прикажи све

Аудиција за нове „Сањалице“


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 Дечији хор „Сањалице“ прокупачког Дома културе позива сву заинтересовану децу од 5 до 15 година да дођу на аудицију уколико воле да певају и постану његови чланови.

Аудиција се одржава сутра 24. и прекосутра 25. октобра од 17 до 19 часова у биоскопу „Топлица“.

„Сањалице“ су  дечији градски хор у коме се негује лепо певање,а за исто то певање се готово увек добију и високе награде. У њему се,како кажу садашњи чланови, негује и другарство,захваљујући коме се опет све лепо вежба и учи.

-Пробе су оно што волимо,јер на њима се поред тога што учимо да певамо и пуно дружимо. А онда на такмичењима,као уигран тим,будемо увек међу најбољима,поручили су чланови „Сањалица“ својим другарима,позивајући их на овај начин да дођу и постану део ове распеване и веселе музичке екипе.

Један од последњих успеха овог хора јесте друга награда на Међународном фестивалу хорова у Херцег Новом. Талентовани чланови „Сањалица“ су увек део значајнијих манифестација у нашем граду,а на Фестивалу дечујег стваралаштва „Федес“ су неко без кога ова манифестација,не би била оно што јесте,препознатљива,маштовита и успешна.  

sanjalice%20111

Величина слова: