Завршен други уписни круг у средње школе
20. августа 2014.
Драинчеви сусрети песника 2014.
22. августа 2014.
Прикажи све

Безбедна зона због оштећене фасаде

DSC_1226 DSC_1262

Због проблема насталог оштећењем и опасности од могућег урушавања делова фасаде са зграде Општине Прокупље,Општинска управа издала је саопштење у коме се каже:

Донета је одлука да због могућности пада малтера са фасаде зграде Општине и да неко од пролазника буде повређен,опасну зону кретања обележимо постављањем конопца на стубићима,као знак упозорења о забрани кретања уз саму зграду. Уједно се моле пролазници да у циљу своје безбедности поштују ову забрану кретања као и да не прескачу,уклањају и оштећују постављене ознаке.

Зграда Општине Прокупље је споменик културе и под заштитом је државе,тако да све интервенције на њеној фасади морају да се ускладе са Заводом за заштиту споменика културе и раде уз одобрење Министарства за културу и информисање Републике Србије.

Реконструкција фасаде делимично је завршена уз напоре локалне самоуправе да за то обезбеди потребна средства. Наставак радова на обнављању фасаде очекује се у најскорије време,а зависи и од прилива средстава за ове намене од ресорног министарства.

DSC_1227       DSC_1251

Величина слова: