Жилогриз смањује површине под воћем
18. маја 2016.
Прокупачки пољопривредници на Сајму пољопривреде
20. маја 2016.
Прикажи све

Богат културно-забавни програм


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

kul%20centar%201

Културно-образовни центар „Топлица“ је поводом обележавања „10 дана музеја  Србије“ – Мој музеј-мој град ,организовао бројне активности и тиме допринео обележавању ове манифестације у Прокупљу.

У оквиру тродневног програма  представљена је књига „Дечја планета“,тринаестогодишњег Луке Максимовића из Ниша. Овај талентовани дечак,који  се већ неколико година бави писањем,аутор је збирке од преко педесет песама и прича. Своје стваралаштво крунисао је бројним наградама и признањима на значајним фестивалима и манифестацијама широм Србије.

Љубитељи плесних игара имали су прилику да у оквиру ове манифестације уживају у латиноамеричким и стандардним плесовима,у извођењу плесног центра „СТАР“ из Ниша. Како плес не познаје старосне границе,КОЦ „Топлица“ је омогућио свим заинтересованим грађанима часове плеса,понедељком од 18-21 час у просторијама ове установе.

Допринос обележавању ове манифестације дали су и ученици ОШ „Никодије Стојановић- Татко“,рецитацијом и презентацијом Дечјих права.

Директорка КОЦ „Топлица“,Љиљана Красић је истакла  значај обележавања оваквих манифестација  које пружају могућност деци и омладини да  покажу свој таленат и способности,као и  прилику грађанима да  уживају у културно- забавним дешавањима у нашем граду. Она је такође додала да  су у току припреме за наступајуће богато културно лето у Прокупљу.

kul%20centar%202

Величина слова: