Žilogriz smanjuje površine pod voćem
18. maja 2016.
Prokupački poljoprivrednici na Sajmu poljoprivrede
20. maja 2016.
Prikaži sve

Bogat kulturno-zabavni program


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

kul%20centar%201

Kulturno-obrazovni centar „Toplica“ je povodom obeležavanja „10 dana muzeja  Srbije“ – Moj muzej-moj grad ,organizovao brojne aktivnosti i time doprineo obeležavanju ove manifestacije u Prokuplju.

U okviru trodnevnog programa  predstavljena je knjiga „Dečja planeta“,trinaestogodišnjeg Luke Maksimovića iz Niša. Ovaj talentovani dečak,koji  se već nekoliko godina bavi pisanjem,autor je zbirke od preko pedeset pesama i priča. Svoje stvaralaštvo krunisao je brojnim nagradama i priznanjima na značajnim festivalima i manifestacijama širom Srbije.

Ljubitelji plesnih igara imali su priliku da u okviru ove manifestacije uživaju u latinoameričkim i standardnim plesovima,u izvođenju plesnog centra „STAR“ iz Niša. Kako ples ne poznaje starosne granice,KOC „Toplica“ je omogućio svim zainteresovanim građanima časove plesa,ponedeljkom od 18-21 čas u prostorijama ove ustanove.

Doprinos obeležavanju ove manifestacije dali su i učenici OŠ „Nikodije Stojanović- Tatko“,recitacijom i prezentacijom Dečjih prava.

Direktorka KOC „Toplica“,Ljiljana Krasić je istakla  značaj obeležavanja ovakvih manifestacija  koje pružaju mogućnost deci i omladini da  pokažu svoj talenat i sposobnosti,kao i  priliku građanima da  uživaju u kulturno- zabavnim dešavanjima u našem gradu. Ona je takođe dodala da  su u toku pripreme za nastupajuće bogato kulturno leto u Prokuplju.

kul%20centar%202

Veličina slova: