Završena berba šljive
28. avgusta 2017.
Slobodna 72 mesta
30. avgusta 2017.
Prikaži sve

Bolnica ulaže u bezbednost


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Opšta bolnica „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju je od početka godine uložila znatna sredstva za unapređenje bezbednosti  u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Kako bi bezbednost zaposlenih i pacijenata bila  podignuta na viši nivo,sprovedena je edukacija,obuka i licenciranje službenih lica obezbeđenja.

Pored pomenutih mera u cilju povećanja stepena bezbednosti,u prokupačkoj bolnici modernizovan je i video nadzor. Nabavljeno je sedam novih kamera najnovije proizvodnje sa softverom za analitiku,tako da je video nadzorom pokriveno 90 odsto prostora Opšte bolnice.

-U cilju povećanja bezbednosti,sagledane su sve potrebe Službe obezbeđenja,definisana kritična mesta i razmatrani problemi sa kojima  se susrećemo. Savremeni video nadzor omogućava  efikasnije praćenje dešavanja,pogotovo noću,kada se najveći broj  problema i dešava. U toku meseca  evidentira se veliki broj intervenicija radnika obezbeđenja jer je bolnički krug veliki,ali se oni uglavnom rešavaju  dogovorom ,izjavila je portparol   Bolnice,Marija Stošić. 
Obez_3
Veličina slova: