Завршена берба шљиве
28. августа 2017.
Слободна 72 места
30. августа 2017.
Прикажи све

Болница улаже у безбедност


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Општа болница „Др Алекса Савић“ у Прокупљу је од почетка године уложила знатна средства за унапређење безбедности  у овој здравственој установи.

Како би безбедност запослених и пацијената била  подигнута на виши ниво,спроведена је едукација,обука и лиценцирање службених лица обезбеђења.

Поред поменутих мера у циљу повећања степена безбедности,у прокупачкој болници модернизован је и видео надзор. Набављено је седам нових камера најновије производње са софтвером за аналитику,тако да је видео надзором покривено 90 одсто простора Опште болнице.

-У циљу повећања безбедности,сагледане су све потребе Службе обезбеђења,дефинисана критична места и разматрани проблеми са којима  се сусрећемо. Савремени видео надзор омогућава  ефикасније праћење дешавања,поготово ноћу,када се највећи број  проблема и дешава. У току месеца  евидентира се велики број интервениција радника обезбеђења јер је болнички круг велики,али се они углавном решавају  договором ,изјавила је портпарол   Болнице,Марија Стошић. 
Obez_3
Величина слова: