Одржано скупштинско заседање
18. априла 2017.
Представа и филмови у Дому културе
20. априла 2017.
Прикажи све

Брдо Хисар на платну најмлађих уметника


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

koc%20slike

У организацији Културно-образовног центра  „Топлица“,прокупачки средњошколлци имали су прилику  да  недавно учествују у раду ликовне радионице.

 Млади ликовни ствараоци   су током десетодневног дружења   показали свој таленат и  стекли нова искуства  у области ликовне уметности,а у томе им је и овога пута помогао академски сликар Владан Лабовић.

-За ову ликовну радионицу извршена је анимација  три  талентована средњошколца,који такође имају  искуства у ликовном стваралаштву. Њихов задатак је био да на платну покажу  своје заједничко умеће и осликају наше брдо Хисар. КОЦ „Топлица“ је учесницима радионице обезбедио материјал и простор за рад,a резултат тог рада је слика која ће красити просторије наше установе,казала је директорка КОЦ „Топлица“ Љиљана Красић.

 За уложени труд и умеће које су показали ,ученици су награђени дипломом и скромним поклонима.  Директорка Красић је овом приликом изразила задовољство због великог интересовања деце за учешће у оваквим радионицама и истакла   да ће ова установа и даље наставити да анимира младе и пружити им могућност да покажу и развијају свој таленат. Циљ је да што већи број деце узме учешће у раду радионица ,тако да ће у наредном периоду оне бити организоване за децу која до сада нису учествовала.  Овога пута у радионици су учествовали ученици Гимназије,Урош Јовановић,Сандра Стојановић и Коста Тодоровић.  Планирано је да наредна радионица  буде организована у летњем периоду,  да има такмичарски дух,а  најуспешнијим учесницима биће додељене вредне награде.

          

Величина слова: