Deca slikala leto u gradu
9. jula 2015.
Zbrinute još dve porodice sa Kosova i Metohije
13. jula 2015.
Prikaži sve

Brže i lakše do njiva


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Predsednik%20Paunovic

Opština Prokuplje i Ministarstvo poljoprivrede,šumarstva i zaštite životne sredine Vlade Republike Srbije potpisali su Ugovor o korišćenju sredstava za uređenje i revitalizaciju poljskih puteva. U ime Opštine Prokuplje u Beogradu je ovaj ugovor potpisao predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović.

– U cilju poboljšanja putne infrastrukture na području opštine Prokuplje na nekategorisanim putevima,koji su u režimu i nadležnosti lokalne samouprave,kao i u prethodnoj,tako ćemo i ove godine raspisati javni poziv za uređenje i rekonstrukciju atarskog puta Prekopuce – Merovac u dužini od 2,5 km,rekao je predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović.

On je dodao da će se sanacija i rekonstrukcija izvršiti finansijskim sredstvima Ministarstva poljoprivrede,šumarstva i zaštite životne sredine u iznosu od 4,5 miliona dinara,kao i finansijskim sredstvima Opštine Prokuplje u iznosu od tri miliona dinara,koja su obezbeđena budžetom Opštine Prokuplje za 2015. godinu.

– Na ovaj način ćemo građanima stvoriti bolje uslove za život i rad i povoljnije i lakše uslove za obavljanje poljoprivredne proizvodnje. Navedene aktivnosti ćemo nastaviti i narednih godina,jer nam je cilj da svim građanima na području naše opštine omogućimo najpre bezbednije,zatim brže i lakše dolaženje do imanja i njihovo obrađivanje,kao i racionalizaciju troškova poslovanja,istakao je predsednik Paunović.

Radovi na rekonstrukciji atarskog puta Prekopuce – Merovac počeće odmah po završetku tenderske procedure.  

Veličina slova: