Емотивни дневник сликарке из Лебана
14. октобра 2015.
Значај Мирослављевог јеванђеља
16. октобра 2015.
Прикажи све

Чисте руке пут до здравља


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Dan%20cistih%20ruku%201

Ученике Основне школе „Никодије Стојановић Татко“ поводом обележавања Дана чистих руку посетили су директор Апотекарске установе у Прокупљу Златан Миљковић и већница за ресор образовања у Општини Прокупље Маја Ранђеловић.

Чланови литерарне секције „Талија“ у знак добродошлице гостима су прочитали своје радове које су написали на тему „Чисте руке пут до здравља“.

– Поводом 15. октобра,Дана чистих руку,расписали смо конкурс на који се јавио велики број деце и међу одличним радовима изабрали смо најбоље,истакла је директорка ове школе Љиљана Суботић.

Првонаграђени рад је рад ученице четвртог разреда Маше Спасић,другонаграђени ученице другог разреда Петре Миљковић и трећенаграђени је рад ученице шестог разреда Катарине Јовановић.

Од гостију који су их посетили награђени ученици на конкурсу су добили поклоне,а остали антибактеријске влажне марамице.    

Dan%20cistih%20ruku%202

Величина слова: