Emotivni dnevnik slikarke iz Lebana
14. oktobra 2015.
Značaj Miroslavljevog jevanđelja
16. oktobra 2015.
Prikaži sve

Čiste ruke put do zdravlja


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Dan%20cistih%20ruku%201

Učenike Osnovne škole „Nikodije Stojanović Tatko“ povodom obeležavanja Dana čistih ruku posetili su direktor Apotekarske ustanove u Prokuplju Zlatan Miljković i većnica za resor obrazovanja u Opštini Prokuplje Maja Ranđelović.

Članovi literarne sekcije „Talija“ u znak dobrodošlice gostima su pročitali svoje radove koje su napisali na temu „Čiste ruke put do zdravlja“.

– Povodom 15. oktobra,Dana čistih ruku,raspisali smo konkurs na koji se javio veliki broj dece i među odličnim radovima izabrali smo najbolje,istakla je direktorka ove škole Ljiljana Subotić.

Prvonagrađeni rad je rad učenice četvrtog razreda Maše Spasić,drugonagrađeni učenice drugog razreda Petre Miljković i trećenagrađeni je rad učenice šestog razreda Katarine Jovanović.

Od gostiju koji su ih posetili nagrađeni učenici na konkursu su dobili poklone,a ostali antibakterijske vlažne maramice.    

Dan%20cistih%20ruku%202

Veličina slova: