Mraz naneo velike štete voćnim zasadima
3. maja 2017.
Podrška projektu „Pločnik 90 godina traga“
5. maja 2017.
Prikaži sve

Članovi prave kućice za ptice


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Ministarstvo za rad,zapošljavanje,boračka i socijalna pitanja Udruženju za cerebralnu i dečiju paralizu Prokuplja odobrilo je sredstva za realizaciju projekta pod nazivom “Radno okupaciona terapija-duša poput ptica”.  Ovim projektom  članovi udruženja u narednih nekoliko meseci praviće kućice za ptice.

– Za realizaciju projekta Ministarstvo za rad,zapošljavanje,boračka i socijalna pitanja dodelilo nam je 300 hiljada dinara. U narednih pet meseci članovi organizacije napraviće oko 100 kućica za ptice,izjavila je sekretar Udruženja za cerebralnu i dečiju paralizu Marija Stojanović i dodala da će radno angažavanje  mnogo znači osobama sa invaliditetom.

Prema njenim rečima u realizaciji projekta besplatan repromaterijal udruženju obezbedio je Vladica Stojanović,vlasnik prokupačkog stovarišta “Beli”.

Planirano je da kućice za ptice budu postavljene u parku koji se nalazi u centru grada i na poznato prokupačko šetalište koje vodi na brdo Hisar.    

kucica%20za%20ptice

Veličina slova: