Водовод у Поточићу
3. децембра 2013.
Нови кабинети у Пољопривредној школи
9. децембра 2013.
Прикажи све

Дан волонтера обележен у Прокупљу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Поводом обележавања Међународног дана волонтера,око 100 прокупачких средњошколаца дало је допринос у волонтерском раду у јединицама локалне самоуправе и разним установама. Ово је четврта година како Општина Прокупље и Канцеларија за децу и младе омогућавају младима да започну свој волонтерски рад и тиме допринесу развоју свести о друштвеној одговорности.

DSC_1928

Средњошколце су примили председник СО Прокупље Радослав Михајловић,начелник Општинске управе Иван Ракочевић,секретар СО Зора Алексић,руководиоци општинских одељења Слађана Маричић и Миладин Милосављевић. Том приликом волонтери су упознати са радом Скупштине општине и Општинске управе,као и надлежностима појединих одељења и служби.

DSC_1944

Ђаци су  волонтирали у Скупштинској служби,Служби дечије заштите,Служби за односе са јавношћу и у Предшколској установи "Невен",Радничком универзитету,Основној школи за образовање одраслих,Народном музеју Топлице,Народној библиотеци "Раде Драинац",Историјском архиву и Туристичко спортском центру.

DSC_1960 DSC_1954

Овим активностима велики број средњошколаца званично су добили волонтерске књижице и постали регистровани волонтери,што ће им омогућити да учествују у свим акцијама које организује Волонтерски центар и Канцеларија за децу и младе Општине Прокупље.

DSC_1935

 

Величина слова: