Вече за уживање
21. априла 2016.
Дар настаријима за ускршње празнике
25. априла 2016.
Прикажи све

Деца извела представу за Дан школе


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

berilje1 berilje2

 У оквиру обележавања Дана основне школе „Ратко Павловић Ћићко“ у издвојеном одељењу у Бериљу одржана је свечаност,на којој је премијерно изведена представа „И маркиза дама,може да буде добра мама“ по тексту Зорице Милошевић Цинцарке.

Организатори ове свечаности су учитељице у овој школи Зорица Милошевић и Слађана Вешковић.

-Представа говори о отуђењу деце и родитеља у овом нашем модерном,савременом добу,када су родитељи посвећени много више послу него својој деци. Из тога проистиче логичан след догађаја,а то је да деца проводе време за компјутером, што нам опет доноси наше савремено доба. Порука коју су деца послала свим породицама овом приликом је да је „дружење са најмилијима у породици,драгоценије од било какве најновије и најсавременије технике!“,истакла је редитељ и текстописац Милошевић  и додала да већ овог тренутка треба да променимо своје навике и одвојимо највише времена за оне које нам највише значе.

berilje3 berilje4

Представи су присуствовали родитељи и гости ове школе у којој прва слова и бројеве учи око 100 ученика од првог до четвртог разреда. 

Величина слова: