Veče za uživanje
21. aprila 2016.
Dar nastarijima za uskršnje praznike
25. aprila 2016.
Prikaži sve

Deca izvela predstavu za Dan škole


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

berilje1 berilje2

 U okviru obeležavanja Dana osnovne škole „Ratko Pavlović Ćićko“ u izdvojenom odeljenju u Berilju održana je svečanost,na kojoj je premijerno izvedena predstava „I markiza dama,može da bude dobra mama“ po tekstu Zorice Milošević Cincarke.

Organizatori ove svečanosti su učiteljice u ovoj školi Zorica Milošević i Slađana Vešković.

-Predstava govori o otuđenju dece i roditelja u ovom našem modernom,savremenom dobu,kada su roditelji posvećeni mnogo više poslu nego svojoj deci. Iz toga proističe logičan sled događaja,a to je da deca provode vreme za kompjuterom, što nam opet donosi naše savremeno doba. Poruka koju su deca poslala svim porodicama ovom prilikom je da je „druženje sa najmilijima u porodici,dragocenije od bilo kakve najnovije i najsavremenije tehnike!“,istakla je reditelj i tekstopisac Milošević  i dodala da već ovog trenutka treba da promenimo svoje navike i odvojimo najviše vremena za one koje nam najviše znače.

berilje3 berilje4

Predstavi su prisustvovali roditelji i gosti ove škole u kojoj prva slova i brojeve uči oko 100 učenika od prvog do četvrtog razreda. 

Veličina slova: