O najhrabrijim junacima Gvozdenog puka
10. juna 2015.
Raspisan konkurs za upis studenata
12. juna 2015.
Prikaži sve

Đacima generacije novčane nagrade


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

djaci%20generacija%20sr_skola-rotarijanci

Najboljim učenicima,đacima generacije srednjih škola iz Prokuplja i Kuršumlije dodeljeno je po 20 hiljada dinara.

Ovu nagradu dobili su Katarina Petrović iz Poljoprivredne škole „Radoš Jovanović-Selja“,Filip Stojanović iz Gimnazije,Miljan Stamenković iz Tehničke škole „15.maj“,Milena Živković iz Medicinske škole „Dr Aleksa Savić“ iz Prokuplja i Tamara Đorđević iz kuršumlijske Gimnazije,dok će đaku generacije u Ekonomskoj školi u Kuršumliji nagrada biti naknadno uručena.

Ovu nagradu u cilju pomoći lokalnoj zajednici ,a pre svega zbog afirmacije znanja i obrazovanja mladih  ljudi iz Toplice dodelio je „ROTARY CLUB“ iz Prokuplja.

– Zdravstvenim ustanovama u Prokuplju i Merošini donirana je neophodna oprema za rad. Deci u isturenom odeljenju OŠ „Nikodije Stojanović-Tatko“ u Donjoj Rečici obezbeđeni su bolji uslove za boravak u školi. U proteklom periodu organizovali smo i akciju dobrovoljnog davanja krvi i predavanja iz raznih oblasti,rekao je predsednik ovog kluba Zvonko Stojiljković i naglasio da su oni pokrenuli i akciju nabavke vozila- mobilne zubne ambulante koji bi se dodelio prokupačkom Domu zdravlja,čija vrednost iznosi 60 hiljada evra.

Nagrađeni učenici su se zahvalili na nagradi i istakli da će im to biti podstrek da nastave školovanje na fakultetima.

Veličina slova: