О најхрабријим јунацима Гвозденог пука
10. јуна 2015.
Расписан конкурс за упис студената
12. јуна 2015.
Прикажи све

Ђацима генерације новчане награде


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

djaci%20generacija%20sr_skola-rotarijanci

Најбољим ученицима,ђацима генерације средњих школа из Прокупља и Куршумлије додељено је по 20 хиљада динара.

Ову награду добили су Катарина Петровић из Пољопривредне школе „Радош Јовановић-Сеља“,Филип Стојановић из Гимназије,Миљан Стаменковић из Техничке школе „15.мај“,Милена Живковић из Медицинске школе „Др Алекса Савић“ из Прокупља и Тамара Ђорђевић из куршумлијске Гимназије,док ће ђаку генерације у Економској школи у Куршумлији награда бити накнадно уручена.

Ову награду у циљу помоћи локалној заједници ,а пре свега због афирмације знања и образовања младих  људи из Топлице доделио је „ROTARY CLUB“ из Прокупља.

– Здравственим установама у Прокупљу и Мерошини донирана је неопходна опрема за рад. Деци у истуреном одељењу ОШ „Никодије Стојановић-Татко“ у Доњој Речици обезбеђени су бољи услове за боравак у школи. У протеклом периоду организовали смо и акцију добровољног давања крви и предавања из разних области,рекао је председник овог клуба Звонко Стојиљковић и нагласио да су они покренули и акцију набавке возила- мобилне зубне амбуланте који би се доделио прокупачком Дому здравља,чија вредност износи 60 хиљада евра.

Награђени ученици су се захвалили на награди и истакли да ће им то бити подстрек да наставе школовање на факултетима.

Величина слова: