Почела жетва пшенице
8. јула 2014.
Гости песници из Параћина
10. јула 2014.
Прикажи све

Дневно хиљаду купача


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 

bazen%2011

Градски базен је једино место где се ових дана  може наћи спас од летње жеге. Већ од раних јутарњих сати велики број Прокупчана жури ка овом једином уређеном купалишту,где им је  поред расхлађивања  током дана,омогућен добар провод и забава до касних вечерњих сати.

            -Свакодневно на градском базену је око 1000 посетилаца. Потрудили смо се да обезбедимо сунцобране и  широк асортиман  освежавајућих напитака,сендвича и сладоледа,како би нашим гостима  обезбедили све што им је потребно у току дана,а за најмлађе купаче поставили смо тобоган,рекао је директор Туристичко-спортског центра Александар Ђорђевић.

Он је овом приликом истакао да је вода на градском базену изузетног квалитета,што потврђују и резултати свакодневне контроле коју врши Завод за заштиту здравља Ниш.

            Наредног викенда,на градском базену ће у оквиру активности поводом градске славе,бити организоване „Игре на води“,  где ће учествовати осам такмичарских екипа.  

  
Величина слова: