Превентивни прегледи за запослене
3. децембра 2015.
Обележен Међународни дан волонтера
7. децембра 2015.
Прикажи све

Додељене захвалнице донаторима


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

cerebralna(1)

Друштво за церебралну и дечију парализу Прокупља обележило је Међународни дан особа са инвалидитетом. Тим поводом чланови Друштва у Народном музеју Топлице за грађане Прокупља организовали су културно-забавни програм у којем су учествовали ученици основних и средњих школа. Председник Друштва Милутин Стојановић у свом говору рекао је да се Међународни дан особа са инвалидитетом обележава од 1992. године.

– Друштво за церебралну и дечију парализу својим свакодневним радом настоји да укаже у каквом положају се налазе особе са инвалидитетом. Својим упорним радом настојимо да побољшамо положај особа са посебним потребама,помогнемо у остваривању њихових права како би ова група постала пуноправан члан друштва,изјавио је он и додао да је удружење,и поред одређених тешкоћа,направило значајан помак у побољшању услова и живота особа са инвалидитетом.

Он је напоменуо да су у свом досадашњем раду имали одређену помоћ локалне самоуправе и многих донатора и људи добре воље.

Поводом обележавања Међународног дана особа са инвалидитетом додељене су и захвалнице појединим предузећима,установама и појединцима који су у протеклом периоду допринели да Друштво за церебралну и дечију парализу остварује своје планске циљеве.  

Величина слова: