Preventivni pregledi za zaposlene
3. decembra 2015.
Obeležen Međunarodni dan volontera
7. decembra 2015.
Prikaži sve

Dodeljene zahvalnice donatorima


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

cerebralna(1)

Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Prokuplja obeležilo je Međunarodni dan osoba sa invaliditetom. Tim povodom članovi Društva u Narodnom muzeju Toplice za građane Prokuplja organizovali su kulturno-zabavni program u kojem su učestvovali učenici osnovnih i srednjih škola. Predsednik Društva Milutin Stojanović u svom govoru rekao je da se Međunarodni dan osoba sa invaliditetom obeležava od 1992. godine.

– Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu svojim svakodnevnim radom nastoji da ukaže u kakvom položaju se nalaze osobe sa invaliditetom. Svojim upornim radom nastojimo da poboljšamo položaj osoba sa posebnim potrebama,pomognemo u ostvarivanju njihovih prava kako bi ova grupa postala punopravan član društva,izjavio je on i dodao da je udruženje,i pored određenih teškoća,napravilo značajan pomak u poboljšanju uslova i života osoba sa invaliditetom.

On je napomenuo da su u svom dosadašnjem radu imali određenu pomoć lokalne samouprave i mnogih donatora i ljudi dobre volje.

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom dodeljene su i zahvalnice pojedinim preduzećima,ustanovama i pojedincima koji su u proteklom periodu doprineli da Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu ostvaruje svoje planske ciljeve.  

Veličina slova: