Зграда Дома културе добија пуни сјај
23. јуна 2017.
Вече поезије
27. јуна 2017.
Прикажи све

Дом здравља усавршава здравствене услуге


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

  dom%20zdravlja

Да Дом здравља Прокупље тежи ка сталном побољшању својих услуга потврђују и резултати   Агенције  за акредитацију,који показују да је ова  установа  у протеклих годину дана  знатно подигла ниво здравствених услуга.

 Другом редовном посетом спољашњих оцењивача Агенције за акредитацију утврђено је да је у  протеклом периоду дошло до јасне стабилизације  акредитационог процеса,што значи  да су услуге знатно усавршене,а неке су и дорађене како  то захтевају  прописани стандарди.

-Напредак је постигнут у десет важних сфера рада ове установе.   Вакцинација коју је спровео Дом здравља Прокупље оцењена је највишом оценом на територији Топличког округа.  Напредак је између осталог постигнут и у области спровођења протокола и процедура,као и у побољшању превентивних прегледа,  изјавила је портпарол Дома здравља Прокупље,Виолета Мирковић.

 Ова  друга редовна посета је организована две године након што је Дом здравља добио акредитацију,која је овој установи додељена на  три године.

Величина слова: