Zgrada Doma kulture dobija puni sjaj
23. juna 2017.
Veče poezije
27. juna 2017.
Prikaži sve

Dom zdravlja usavršava zdravstvene usluge


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

  dom%20zdravlja

Da Dom zdravlja Prokuplje teži ka stalnom poboljšanju svojih usluga potvrđuju i rezultati   Agencije  za akreditaciju,koji pokazuju da je ova  ustanova  u proteklih godinu dana  znatno podigla nivo zdravstvenih usluga.

 Drugom redovnom posetom spoljašnjih ocenjivača Agencije za akreditaciju utvrđeno je da je u  proteklom periodu došlo do jasne stabilizacije  akreditacionog procesa,što znači  da su usluge znatno usavršene,a neke su i dorađene kako  to zahtevaju  propisani standardi.

-Napredak je postignut u deset važnih sfera rada ove ustanove.   Vakcinacija koju je sproveo Dom zdravlja Prokuplje ocenjena je najvišom ocenom na teritoriji Topličkog okruga.  Napredak je između ostalog postignut i u oblasti sprovođenja protokola i procedura,kao i u poboljšanju preventivnih pregleda,  izjavila je portparol Doma zdravlja Prokuplje,Violeta Mirković.

 Ova  druga redovna poseta je organizovana dve godine nakon što je Dom zdravlja dobio akreditaciju,koja je ovoj ustanovi dodeljena na  tri godine.

Veličina slova: