Brdo Hisar na platnu najmlađih umetnika
19. aprila 2017.
Drainčevi susreti u maju
21. aprila 2017.
Prikaži sve

Dramski studio Gimnazije oduševio publiku


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

gimna%204

I na sceni prokupačkog Amaterskog pozorišta “Hranislav Dragutinović“ u Domu kulture,članovi Dramskog studija prokupačke Gimnazije,igrali su kao nedavno u Kragujevcu. Timski odlično,baš kao za nagradu,iako kako kažu,uvek igraju samo za publiku. Tako je bilo i sinoć premijerno pred prokupačkom publikom,kada su izveli  predstavu „Bog“ u režiji  Zorana Cvetkovića,a po tekstu Vudija Alena.

Antička scenografija,humor,specijalni efekti sa dimom oduševili su gledaoce.

-Pred našom publikom uvek igramo sa još većim žarom nego bilo gde drugde. Jedno je sigurno,uživali smo na sceni i ovaj put,ali sigurni smo da je i publika zajedno sa nama. Sve što smo postigli sa ovom predstavom ne bismo uspeli bez Zorana Cvetkovića,istakli su glumci Dramskog studija.

Članovi ove neobične,ali ozbiljne glumačke trupe,različito shvataju ovo iskustvo,ali su svi saglasni oko jednog,Kragujevac im je otvorio nove poglede na svet.

gimna%205

-Trudili smo se i uvek nastupamo tako da na sceni damo svoje najbolje izdanje. Mi u ovom našem Studiju zajedno rastemo,menjamo uloge,lica i navike i dobijamo priliku da makar na kratko budemo neko drugi,naglasili su vidno zadovoljni prokupački mladi i talentovani glumci,ističući  da gluma svima njima daje nešto neponovljivo.

Ova predstava publiku ostavlja oduševljenom sa jedne strane i pomalo zbunjenom sa druge. Možda je najbolji komentar bio upravo onaj koji je,nagradivši je brojnim nagradama,dao kragujevački žiri,a u njemu se između ostalog kaže „Svakako nije uobičajeno kada tri glumca ustanu iz sedišta publike i glume da su gledaoci,a ustvari glume da glume da su gledaoci. Iako su nas ostavili pomalo u konfuziji,njihov talenat je bio evidentan,pa su dobili i stajaće ovacije.“

gimna%206

 

Veličina slova: