Брдо Хисар на платну најмлађих уметника
19. априла 2017.
Драинчеви сусрети у мају
21. априла 2017.
Прикажи све

Драмски студио Гимназије одушевио публику


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

gimna%204

И на сцени прокупачког Аматерског позоришта “Хранислав Драгутиновић“ у Дому културе,чланови Драмског студија прокупачке Гимназије,играли су као недавно у Крагујевцу. Тимски одлично,баш као за награду,иако како кажу,увек играју само за публику. Тако је било и синоћ премијерно пред прокупачком публиком,када су извели  представу „Бог“ у режији  Зорана Цветковића,а по тексту Вудија Алена.

Античка сценографија,хумор,специјални ефекти са димом одушевили су гледаоце.

-Пред нашом публиком увек играмо са још већим жаром него било где другде. Једно је сигурно,уживали смо на сцени и овај пут,али сигурни смо да је и публика заједно са нама. Све што смо постигли са овом представом не бисмо успели без Зорана Цветковића,истакли су глумци Драмског студија.

Чланови ове необичне,али озбиљне глумачке трупе,различито схватају ово искуство,али су сви сагласни око једног,Крагујевац им је отворио нове погледе на свет.

gimna%205

-Трудили смо се и увек наступамо тако да на сцени дамо своје најбоље издање. Ми у овом нашем Студију заједно растемо,мењамо улоге,лица и навике и добијамо прилику да макар на кратко будемо неко други,нагласили су видно задовољни прокупачки млади и талентовани глумци,истичући  да глума свима њима даје нешто непоновљиво.

Ова представа публику оставља одушевљеном са једне стране и помало збуњеном са друге. Можда је најбољи коментар био управо онај који је,наградивши је бројним наградама,дао крагујевачки жири,а у њему се између осталог каже „Свакако није уобичајено када три глумца устану из седишта публике и глуме да су гледаоци,а уствари глуме да глуме да су гледаоци. Иако су нас оставили помало у конфузији,њихов таленат је био евидентан,па су добили и стајаће овације.“

gimna%206

 

Величина слова: