Одржана 16. седница Скупштине општине Прокупље
25. марта 2014.
Асфалтирање улице у Јабукару
31. марта 2014.
Прикажи све

Европска омладина против дискриминације


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Председник Скупштине општине Прокупље Радослав Михајловић примио је младе из десетак европских земаља,који учествују у реализацији међународног програма „Млади у акцији“ у оквиру пројекта „Боје културе“ прокупачког Друштва Рома.

DSC_7052

Поздрављајући младе из Португала,Румуније,Италије,са Малте и свих бивших југословенских република,Михајловић је рекао да све лепе ствари почињу дружењем омладине и изразио задовољство да се оволико младих окупило на решавању проблема сваке врсте дискриминације,што ће учинити да њихов свет буде много лепши и испуњен бављењем образовањем и спортом.

DSC_7047

– Драго ми је да се овако лепо дружите и размењујете искуства да тражите решење и најбољи начин за превазилажење свих разлика међу људима,рекао је Михајловић и додао да им жели да буду много бољи од оних који се у њиховим и у свим земљама баве политиком.

Госте је у име Ђачког парламента поздравила Анастасија Радојевић и нагласила да је Ђачки парламент са Друштвом Рома потписао Меморандум о сарадњи и на тај начин умногоме побољшао сарадњу на решавању заједничких проблема омладине.

– Налазимо се на заједничком путу и чинимо све најбоље у нашој земљи,а очекујемо да ви то чините у решавању проблема дискриминације у вашим земљама,што ће допринети бољем животу свих нас,казала је Радојевић.

DSC_7049

 

Величина слова: