Žetva u punom jeku
13. jula 2015.
Poentiraj za život
15. jula 2015.
Prikaži sve

Festival filmova „3,2,1…“


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

3,2,11 3,2,12

Na Festivalu filmova o bibliotekarstvu pod nazivom „321…“,koji se ove godine održava po drugi put u našem gradu,prvo mesto osvojila je biblioteka iz Kraljeva sa filmom „Ko ne čita lirske pesme,za volanom biti ne sme“. Drugo mesto pripalo je biblioteci iz Dimitrovgrada i filmu „Zagrli život“,a treće filmu „Osmeh,biblioteka lica“,takođe iz Kraljeva.

– Ovo je jedini festival ovakve vrste u Srbiji. Konkurs za prijavljivanje filmova raspisali smo u aprilu ove godine. Stiglo nam je devet filmova iz tri biblioteke iz Pirota,Dimitrovgrada i Kraljeva,rekao je ispred prokupačke biblioteke Zoran Cvetković.

Nagrađeni filmovi sa ovog festivala prikazani su u Narodnoj bibloteci „Rade Drainac“,koja je i organizator festivala. Prošle godine na ovaj Festival stiglo je šest filmova iz osam biblioteka,a pobedničku titulu odnela je biblioteka iz Šapca. 

3,2,13 3,2,14

Veličina slova: