Крстић награђен у Својнову
6. септембра 2016.
Контролисаном производњом повећава се приход
8. септембра 2016.
Прикажи све

„Фокус“у акцији добровољног давања крви


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

mladi%20krv%201

Тим младих „Фокус“ из Прокупља је у оквиру пројекта „Недеља изазова“,а у сарадњи са Службом трансфузије прокупачке болнице „Др Алекса Савић“,Црвеним крстом и Домом културе,организовао  акцију добровољног давања крви.

-Данашња акција је осмишљена тако да подстакне што већи број младих људи да дају крв и тако помогну неком коме је неопходна. Ово је само једна у низу планираних активности за ову недељу. Кроз различите садржаје које смо припремили потрудићемо се да код наших суграђана пробудимо хуманост,подстакнемо их и усмеримо  на доброту и промовишемо  здрав стил живота,рекла је волонтер Црвеног крста и члан „Фокуса“ Тамара Добросављевић.

mladi%20krv2

И ова акција је показала велику хуманост  Прокучана,који су се и овај пут се одазвали у великом броју.

Тим младих „Фокус“ је планиране активности које је требало реализовати до краја недеље кроз пројекат „Недеља изазова“ одложио за следећу,јер им је за припремљен програм,како кажу,потрбна сцена на отвореном.  

Величина слова: