Награђени најбољи ученици
27. јуна 2015.
Миона и Ана понос своје школе
30. јуна 2015.
Прикажи све

Фонд за таленте наградио најуспешније


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Fond%201

Председник Фонда за финансирање талената Општине Прокупље Небојша Чоловић уручио је награде ученицима основних и средњих школа,који су на републичким и међународним такмичењима освојили прво,друго или треће место у школској 2014/2015. години. Укупан износ овогодишњих награда је 260.000 динара.

Чоловић је овом приликом истакао да му улога председника Фонда сваки пут све више прија,јер је задовољан што Општина Прокупље улаже у своју будућност,а то су деца,која представљају непроцењиво благо.

Fond%202 Fond%203

Награђена су три ученика са по 25.000 динара за прво место,четири ученика и хор прокупачке Гимназије са по 20.000 за освојено друго и четири са по 15.000 динара за треће место на републичким или међународним такмичењима.

Овом приликом у име основаца Фонду за таленте и Општини Прокупље захвалила се првонаграђена на такмичењу из српског језика и језичке културе Миона Миљковић,а у име средњошколаца то је учинио Филип Стојановић,који је на такмичењу из математике освојио треће место,иначе ђак генерације Гимназије.

– Велика нам је част што смо носиоци ових награда и радујемо се да се наша Општина труди да нам помогне онолико колико је у могућности. Док учимо и такмичимо се,ми мислимо на лични успех,али се увек веселимо што и име нашег града проносимо где год да одемо,нагласили су награђени ученици.  

Fond%205 Fond%204

Величина слова: