Nagrađeni najbolji učenici
27. juna 2015.
Miona i Ana ponos svoje škole
30. juna 2015.
Prikaži sve

Fond za talente nagradio najuspešnije


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Fond%201

Predsednik Fonda za finansiranje talenata Opštine Prokuplje Nebojša Čolović uručio je nagrade učenicima osnovnih i srednjih škola,koji su na republičkim i međunarodnim takmičenjima osvojili prvo,drugo ili treće mesto u školskoj 2014/2015. godini. Ukupan iznos ovogodišnjih nagrada je 260.000 dinara.

Čolović je ovom prilikom istakao da mu uloga predsednika Fonda svaki put sve više prija,jer je zadovoljan što Opština Prokuplje ulaže u svoju budućnost,a to su deca,koja predstavljaju neprocenjivo blago.

Fond%202 Fond%203

Nagrađena su tri učenika sa po 25.000 dinara za prvo mesto,četiri učenika i hor prokupačke Gimnazije sa po 20.000 za osvojeno drugo i četiri sa po 15.000 dinara za treće mesto na republičkim ili međunarodnim takmičenjima.

Ovom prilikom u ime osnovaca Fondu za talente i Opštini Prokuplje zahvalila se prvonagrađena na takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture Miona Miljković,a u ime srednjoškolaca to je učinio Filip Stojanović,koji je na takmičenju iz matematike osvojio treće mesto,inače đak generacije Gimnazije.

– Velika nam je čast što smo nosioci ovih nagrada i radujemo se da se naša Opština trudi da nam pomogne onoliko koliko je u mogućnosti. Dok učimo i takmičimo se,mi mislimo na lični uspeh,ali se uvek veselimo što i ime našeg grada pronosimo gde god da odemo,naglasili su nagrađeni učenici.  

Fond%205 Fond%204

Veličina slova: