Usvojen rebalans budžeta
12. oktobra 2015.
Kukuruz još nije obran
14. oktobra 2015.
Prikaži sve

Fond za talente raspisao konkurs


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

opstina%20prokuplje1

Fond za finansiranje talenata Opštine Prokuplje i ove godine će nagraditi studente jednokratnom novčanom nagradom. Tim povodom Upravni odbor ovog Fonda raspisao je konkurs,na koji se mogu javiti zainteresovani studenti do 13. novembra ove godine.

Prema rečima predsednika Upravnog odbora Nebojše Čolovića,uslovi konkursa  su da se student finansira iz budžeta Republike Srbije,da ima prosečnu ocenu u toku proteklog školovanja 9.00 i da je prvi put upisan u narednu godinu studija školske 2015/2016. godine.

Pored pomenutog,potrebno je da studenti imaju prebivalište na teritoriji opštine Prokuplje,kao i da nisu na prvoj godini studija.

Potrebna dokumenta,koja treba predati u pisarnicu Opštine Prokuplje pod naznakom „Za Fond za finansiranje talenata Opštine Prokuplje“ su uverenje o položenim ispitima sa prosekom ocena,uverenje o upisanoj godini ili upisanom apsolventskom stažu na teret Republike Srbije,fotokopija lične karte i zahtev sa kontakt podacima studenta,kao i broj dinarskog računa na koji će biti izvršena uplata nagrade,ime banke i vlasnika računa.

Veličina slova: