Млади таленти одушевили публику
25. децембра 2017.
Новогодишњи поклони ученицима
27. децембра 2017.
Прикажи све

Гест вредан пажње


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Црвеном крсту Прокупље, пољопривредник из Горње Речице Љубинко Васиљевић је поклонио 450 килограма кромпира, 100 црног лука и 25 килограма пасуља.

Заменик председника Општине Прокупље Мирољуб Пауновић похвалио је поступак овог угледног пољопривредника који се већ неколико година бави органском производњом.

crveni%20krst%201

-Пољопривредно газдинство Љубинка Васиљевића у својој производњи не користи хемијска средства. Воће и поврће које он производи изузетног су квалитета и тражени су на тржишту. Помоћ у намирницама Црвеном крсту говори о хуманости овог пољопривредника, рекао је Пауновић.

-И поред пролећног мраза и дуготрајне суше са овогодишњим родом поврћа и воћа могу бити задовољан, изјавио је Васиљевић и додао да је својим малим гестом желео да за Новогодишње и Божићне празнике обрадује поједине социјално угрожене  породице.

Он напомиње да је ове године имао род од четири тоне кромпира, три црног и две белог лука, 15 тона крушке, две јабуке, четири тоне  шљиве и око 800 килограма ораха.

crveni%20krst%202

-Волео бих када би мој пример следила и друга пољопривредна газдинства, јер мали поклон некима значи много, истакао је Васиљевић.     

Секретар Црвеног крста Прокупље Драган Суботић захвалио се Васиљевићу на помоћи коју је упутио Црвеном крсту.

-У последњих 15 година ово је први пут да нам је један пољопривредник поклонио своје производе које ћемо поделити социјално угроженим породицама, изјавио је Суботић. 

Величина слова: