Спортски викенд
10. октобра 2014.
Бесплатно мерење слуха
14. октобра 2014.
Прикажи све

Гимназија прославила Дан школе

DSC_8135 DSC_8129

Прокупачка Гимназија је данас прославила свој 106. рођендан,поводом којег су ученици и професори ове реномиране школе припремили богат програм и многобројној публици представили резултате остварене у протеклој години.  Свечаност поводом прославе Дана школе започела је химном „Боже правде“,коју је извео ђачки хор предвођен професорком Татјаном Цветановић и познат као најуспешнији хор на југу Србије.

Директор прокупачке Гимназије Вучеља Раденовић је поздравио госте и овом приликом истакао изузетне резултате ученика Гимназије на свим такмичењима и изразио задовољство због успеха постигнутог током протекле године.

– Наши ученици,поред тешких услова у којима ради школа,постижу изузетне резултате из свих предмета,учествују у свим културним и спортским манифестацијама у граду и остварују добру сарадњу са Канцеларијом за децу и младе,истакао је директор школе и изразио наду да ће и будуће генерације,које излазе из ове школе,изнедрити истакнуте стручњаке,као што су гимназијалци из педесетих или шездесетих година прошлог века.

 DSC_8125

Величина слова: