Програм обележавања градске славе
8. јула 2015.
Пријаве за Дом до 16. јула
10. јула 2015.
Прикажи све

Градски базен препун купача


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Bazen%201

Прокупчани су спас од тропских врућина нашли на градском базену,где је јуче било преко 1.500 купача. Једино уређено градско купалиште је и најпосећеније место ових врелих дана,где је међу купачима највише деце и омладине,који овде долазе да се расхладе и забаве. Поред чисте и бактериолошки исправне воде,безбедности купача о којима брину спасиоци,радници Туристичко-спортске организације су купачима обезбедили и пријатан амбијент уз доста хладовине и зеленила,као и разноврсну понуду хране и пића.

– Градски базен је ових дана препун купача од 10 до 18 часова,а уколико потрају тропске врућине,планирамо да уведемо и ноћно купање. Такође су предвиђене разне спортске и културне активности током лета,посебно у оквиру обележавања градске славе Свети Прокопије 21. јула,када очекујемо и велики број гостију,изјавио је руководилац техничке службе ТСО Прокупље Љубиша Милосављевић.

Цена дневне карте је на нивоу прошлогодишње и износи 100 динара за одрасле и 50 динара за најмлађе купаче.

Bazen%202 Bazen%203

Величина слова: