Асфалтирање прокупачких улица
11. августа 2017.
Прекид струје због радова
15. августа 2017.
Прикажи све

Искуство и добра енергија


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 nisville%204

Иако из Ниша са наступа „Jazz for kids Nisville Festival“ нису донели ниједну награду,јер је фестивал био ревијалног карактера,чланови дечијег хора прокупачког Дома културе „Сањалице“ имали су прилику да покажу свој раскошан музички таленат.

-Ово је једно лепо искуство. Деца су задовољна јер су се вратила са пуно утисака и добром енергијом. У наступу од двадесетак минута публици смо представили композиције „Гора јечи“,„Sing,sing,sing“,„Singing in the rain“ i „Gimme,gimme“,рекла је диригент „Сањалица“ Сања Стојковић.

Циљ овог фестивала био је промовисање џеза,али и формирање навике код младих људи да слушају квалитетну музику.

Дечији хор „Сањалице“ постоји више од пет година и за собом има велики број награда и наступа на такмичарским фестивалима,али и самосталних концерата. Кроз њега је прошло преко триста деце која воле музику и певање.

Најталентованији,највреднији и најупорнији су остали као стални чланови овог веома успешног хора,без кога не може да се замисли ниједна важна манифестација у нашем граду.  

Величина слова: