Asfaltiranje prokupačkih ulica
11. avgusta 2017.
Prekid struje zbog radova
15. avgusta 2017.
Prikaži sve

Iskustvo i dobra energija


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 nisville%204

Iako iz Niša sa nastupa „Jazz for kids Nisville Festival“ nisu doneli nijednu nagradu,jer je festival bio revijalnog karaktera,članovi dečijeg hora prokupačkog Doma kulture „Sanjalice“ imali su priliku da pokažu svoj raskošan muzički talenat.

-Ovo je jedno lepo iskustvo. Deca su zadovoljna jer su se vratila sa puno utisaka i dobrom energijom. U nastupu od dvadesetak minuta publici smo predstavili kompozicije „Gora ječi“,„Sing,sing,sing“,„Singing in the rain“ i „Gimme,gimme“,rekla je dirigent „Sanjalica“ Sanja Stojković.

Cilj ovog festivala bio je promovisanje džeza,ali i formiranje navike kod mladih ljudi da slušaju kvalitetnu muziku.

Dečiji hor „Sanjalice“ postoji više od pet godina i za sobom ima veliki broj nagrada i nastupa na takmičarskim festivalima,ali i samostalnih koncerata. Kroz njega je prošlo preko trista dece koja vole muziku i pevanje.

Najtalentovaniji,najvredniji i najuporniji su ostali kao stalni članovi ovog veoma uspešnog hora,bez koga ne može da se zamisli nijedna važna manifestacija u našem gradu.  

Veličina slova: