Дружење са средњошколцима
26. октобра 2017.
Спортски викенд
30. октобра 2017.
Прикажи све

Испуњени услови за полагање возачких испита


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

semafori1

Решењем Министарства унутрашњих послова наложено је локалној самоуправи да отклони недостатке у Улици Ратка Павловића и Вука Караџића како би кандидати могли да полажу  практични део возачког испита у Прокупљу.

Општина Прокупље је у складу са овим Решењем у рекордном року извршила све неопходне радове и испунила услове за полагање возачких испита.

semafori2

– Радови на доградњи семафора на раскрсници Улице Ратка Павловића и Вука Караџића су у потпуности завршени. Вредност ових радова износи око два милиона динара,од чега је локална самоуправа обезбедила 1,6 милиона за извођење грађевинских радова,хоризонталне и вертикалне сигнализације,изјавио је члан Општинског већа Филип Јовановић додавши да је у циљу безбедности учесника у саобраћају било неопходно да се изврши и делимична резидба дрвореда.

Према његовим речима изузетан допринос у рекордном завршетку ових радова дали су запослени у ЈП Хаммеум и ЈП за урбанизам и уређење Општине Прокупље.

Савет за безбедност саобраћаја Општине Прокупље,записник о изведеним радовима и отклоњеним недостацима из Решења послао је Полицијској управи Прокупље.

Величина слова: