Druženje sa srednjoškolcima
26. oktobra 2017.
Sportski vikend
30. oktobra 2017.
Prikaži sve

Ispunjeni uslovi za polaganje vozačkih ispita


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

semafori1

Rešenjem Ministarstva unutrašnjih poslova naloženo je lokalnoj samoupravi da otkloni nedostatke u Ulici Ratka Pavlovića i Vuka Karadžića kako bi kandidati mogli da polažu  praktični deo vozačkog ispita u Prokuplju.

Opština Prokuplje je u skladu sa ovim Rešenjem u rekordnom roku izvršila sve neophodne radove i ispunila uslove za polaganje vozačkih ispita.

semafori2

– Radovi na dogradnji semafora na raskrsnici Ulice Ratka Pavlovića i Vuka Karadžića su u potpunosti završeni. Vrednost ovih radova iznosi oko dva miliona dinara,od čega je lokalna samouprava obezbedila 1,6 miliona za izvođenje građevinskih radova,horizontalne i vertikalne signalizacije,izjavio je član Opštinskog veća Filip Jovanović dodavši da je u cilju bezbednosti učesnika u saobraćaju bilo neophodno da se izvrši i delimična rezidba drvoreda.

Prema njegovim rečima izuzetan doprinos u rekordnom završetku ovih radova dali su zaposleni u JP Hammeum i JP za urbanizam i uređenje Opštine Prokuplje.

Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Prokuplje,zapisnik o izvedenim radovima i otklonjenim nedostacima iz Rešenja poslao je Policijskoj upravi Prokuplje.

Veličina slova: