За радост најмлађих Прокупчана
16. децембра 2016.
Студенти посетили Пребрезу
19. децембра 2016.
Прикажи све

Изабрани најбољи спортисти


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

isportiste%201

Традиционално на крају календарске године изабрани су најбољи спортисти града. Управни Одбор Спортског савеза Општине Прокупље прогласио је најбоље у више категорија и махом је све одлуке донео једногласно.

Најбоља пионирка је Бојана Радоњић из Одбојкашког клуба „Топличанин“ док је за најбољег пионира изабран Урош Грујић један од највећих талената Српске гимнастике који је у овој години постигао изварендне резултате.

У конкуренцији кадеткиња признање је додељено Милици Булатовић из Женског фудбалског клуба „Крстарица“ док је код кадета најбољи Дарко Стошић голман Рукометног клуба „Топличанин“ који се налази на списку кадетске репрезентације Србије.

Код јуниорки најбоља је Миа Станојевић чланица Атлетског клуба „Топличанин“ док је комисија у конкуренцији јуниора признање доделила Јовану Јовановићу из Фудбалског клуба "Топличанин".

За најбољу сениорку проглашена је Наталија Богдановић из Карате клуба „Топличанин“ док је за спортисту године изабран Игор Станојевић из Атлетског клуба.

За најбољи клуб проглашен је ОФК Топличанин,најбољи тренер је тренер фудбалера Звонимир Видаковић док је за најбољег спортског радника изабран Братислав Дуњић из РК Топличанин.

Специјална захвалница за постигнуте резултате биће додељена Душану Савићу бодибилдеру у дизачу тегова.

 У понедељак 26.децембра на пригодној свечаности биће додељена признања најуспешнијим спортистима.
isportiste%202
Величина слова: