Велика заинтересованост за предавања
8. августа 2017.
Прекид у снабдевању струјом
10. августа 2017.
Прикажи све

JKП Хамеум чисти тротоаре


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

  cidte%20ulice%201(1) ciste%20ulice%202

Јавно комунално предузеће Хамеум из Прокупља спроводи опширну акцију уклањања смећа и чишћења јавних површина и тротоара на прилазима Прокупљу као и на најфреквентнијим местима у граду .

 “Поред редовних послова чишћења града наше екипе подробно су очистиле и тротоаре у улицама Косте Војиновића и Малопланској  на излазу из града према Куршумлији,све до фабрике Хисар,рекао је помођник техничког директира Хамеума ,Братислав Дуњић. 

 Према његовим речима до сада су урећени и тротоари дуж улице Вука Караџића  на излазу из града према Нишу,кеј крај реке Топлице а ради се и на чишћењу тротоара у Партизанској улици .

 ciste%20ulica%203 ciste%20ulice%204

“ На кеју крај Топлице поред железничког моста покошена је трава и уређена пешачка стаза  а тротоари су очишћени и код  силоса и   пијаце у насељу Гарић,рекао је Дуњић.

 Према његовим речима захваљујући сувом времену радници Хамеума ефикасно обављају своје редовне послове одржавања тротоара и зелених површина у граду.

Величина слова: