Počeli radovi na sanaciji puteva
13. novembra 2016.
Otklanjanje kvara na vodovodnoj mreži
15. novembra 2016.
Prikaži sve

Jubilej Udruženja odgajivača golubova


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

golubari2

Udruženje odgajivača golubova srpskih visokoletača SS-323  “Toplicaodržalo je svečanu Skupštinu posvećenu dvadesetpetogodišnjici rada. Pored osnivača i članova,svečanosti su prisustvovali predstavnici odgajivača golubova iz Leskovca,Niša,Aleksinca i Kuršumlije.

Predsednik prokupačke organizacije Aleksa Milenković rekao je da su za 25 godina postojanja i rada članovi učestvovali na mnogim opštinskim,regionalnim i saveznim takmičenjima.

golubari1

– Ljubitelji golubova iz Prokuplja ostvarili su veliki broj dobrih rezultata i dobili više detetina pehara,medalja,diploma i zahvalnica. Na svim tim manifestacijama oni su bili i promoteri našeg grada,izjavio je Milenković i dodao da su ove godine imali šest takmičenja.

Za šampiona letača odgajivača za 2016.godinu proglašen je Nikola Jovanović iz Babinog Potoka. Prosečan let njegovih golubova iznosio je 11 sati.

Prigodna priznanja dodeljena su Mikici Bulatoviću,Ivanu Stanoviću i Nebojši Jovanoviću.

 

Veličina slova: