Почели радови на санацији путева
13. новембра 2016.
Отклањање квара на водоводној мрежи
15. новембра 2016.
Прикажи све

Јубилеј Удружења одгајивача голубова


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

golubari2

Удружење одгајивача голубова српских високолетача СС-323  “Топлицаодржало је свечану Скупштину посвећену двадесетпетогодишњици рада. Поред оснивача и чланова,свечаности су присуствовали представници одгајивача голубова из Лесковца,Ниша,Алексинца и Куршумлије.

Председник прокупачке организације Алекса Миленковић рекао је да су за 25 година постојања и рада чланови учествовали на многим општинским,регионалним и савезним такмичењима.

golubari1

– Љубитељи голубова из Прокупља остварили су велики број добрих резултата и добили више дететина пехара,медаља,диплома и захвалница. На свим тим манифестацијама они су били и промотери нашег града,изјавио је Миленковић и додао да су ове године имали шест такмичења.

За шампиона летача одгајивача за 2016.годину проглашен је Никола Јовановић из Бабиног Потока. Просечан лет његових голубова износио је 11 сати.

Пригодна признања додељена су Микици Булатовићу,Ивану Становићу и Небојши Јовановићу.

 

Величина слова: